Solfilm Herning – Din lokale montør af solfilm

Vi dækker hele det midtjyske med solfilm

Solfilm er en smart og hurtig måde, at forbedre dit indeklima på. KH Solfilm bruger jeres eksisterende vinduer og monterer solfilm, der straks holder varme og sollyset ude. Hvor meget varme og sollys afhænger af, hvilken film vi monterer. Vi har solfilm som du praktisk talt ikke bemærker, og så har vi solfilm, som lukker størstedelen af solen (og varmen ude).
Sammen finder vi den rigtige solfilm til dig.

  • 4,6 ud af 5 ★★★★★
  • Solfilm monteret på over 100 bygninger/huse
  • Solfilm monteret på over 1000 biler
  • Vi laver én fast pris – der holder!

Få et uforpligtende tilbud

Vælg

Solfilm til vinduer på huse og bygninger

KH Solfilm har monteret solfilm på alt lige fra private boliger til erhvervsbygninger, kontorer og butiksfacader. Der kan være stor forskel på, hvilken solfilm der er den bedste for jer.
Vi har solfilm der tager op til 80% af den ekstra varme fra solen og op til 80% af lyset. Ved erhvervsejendomme og på kontor vil man ofte gerne have en mørke, der holder mere varme og sol ude. Til private boliger er det en balancegang mellem, hvor meget varme der skal holdes ude, og hvor meget lys der skal ind.

KH Solfim rådgiver dig i, hvilken solfilm I skal vælge, og sørger også for hurtig montering.

FÅ ET TILBUD eller 42 55 69 71

Solfilm på bygninger

Solfilm på biler

Rudetoning: Solfilm til biler og andre køretøjer

Få tonet dine ruder hos KH Solfilm. Toning af din bils ruder givet et eksklusivt look, udover en række praktiske fordele. Solfilm til bilen sørger for at varmen bliver holdt ude – helt op til 80%! Samtidig giver toning af dine ruder også UV beskyttelse – faktisk bliver 99% af uv-stråler blokeret. Det er særligt rart med børn i bilen, da deres hud er ekstra følsom.
KH Solfilms ekspertise betyder, at du er sikker på at få den helt rigtige toning af dine ruder. Vi monterer solfilm hurtigt, typisk tager det ikke mere end et par timer fra start til slut.

Vores solfilmprogram til biler varierer meget i lysgennemgang. Sammen finder vi den helt rigtige solfilm til din bil.

FÅ ET TILBUD eller 42 55 69 71

Vil du have et uforpligtende tilbud? Eller blot stille et spørgsmål?

Vælg

KH Solfilm

Mød os
Vi befinder os på Tjelevej 40 i Herning