Montering af Solfilm i Holstebro på både biler og bygninger

KH solfilm tilbyder montering af solfilm på vinduer i bygninger og ruder i køretøjer i Holstebro og omegn. Solfilm er en fremragende løsning til dine vinduer, da det hurtigt kan monteres og er yderst anvendeligt til at holde varme og sollys ude. Vi vurderer sammen med dig, hvilken løsning der passer bedst til dine vinduer, så du får det bedst tænkelige resultat.

Sammen finder vi den rigtige solfilm til dig.

  • 4,6 ud af 5 ★★★★★
  • Solfilm monteret på over 100 bygninger/huse
  • Solfilm monteret på over 1000 biler
  • Vi laver én fast pris – der holder!

Få et uforpligtende tilbud

Vælg

Derfor skal du have solfilm

Ud fra dit behov, vurderer vi sammen hvilken film, der skal monteres, så du kan få det lige, som du ønsker. Vi har nemlig både solfilm, som lukker størstedelen af varmen og sollyset ude, og vi har også solfilm, som udelukker knap så meget varme og sollys, hvis dette måtte være et ønske. Vi vil med glæde imødekomme dine behov, og vi garanterer én fast pris, der holder!

Med KH Solfilm får du:

  • Op til 80% varmereduktion
  • Op til 80% reduktion af sollys
  • Solfilm der knap kan ses
  • En billig, hurtig og effektiv løsning
  • Op til 10 års garanti

Der findes rigtigt mange varianter af solfilm. Alle med hver deres egenskaber, fordele og ulemper. Ofte er det en balancegang mellem at mindske varmen, uden at blokere for for meget sollys.

Sammen finder vi den rigtige løsning til dig:

FÅ ET TILBUD eller 42 55 69 71

Kevin Hansen
Indehaver af KH Solfilm

Få monteret solfilm på huse og bygninger

KH Solfilm tilbyder solfilm til vinduer i bygninger. Vores solfilm kan tage helt op til 80% af den ekstra varme fra solen samt 80% af sollyset. Vi tilbyder forskellige typer af solfilm, som skærmer for solen i mere eller mindre grad. Den mest passende løsning af solfilm til dine vinduer afhænger naturligvis af, hvilken type bygning, vinduet sidder i.

Der er typisk forskel på, hvor meget sollys og varme vores kunder ønsker, og denne beslutning træffes som regel ud fra bygningstypen. I erhvervsbygninger og på kontorer efterspørger vores kunder generelt mindre sollys og varme. Her skal ansatte kunne holde ud til at sidde på deres kontorer i lang tid af gangen uden at svede tran og misse med øjnene, da dette er ubehageligt og yderst forstyrrende. I privatboliger ønsker de fleste dog gerne lidt mere sollys og varme, da dette skaber mere hygge. For meget varme er dog heller ikke rart, og derfor vælger flere og flere at få solfilm på deres vinduer i deres hjem. Her vælger de typisk en mildere udgave, der ikke holder for meget sol ude.

Solfilmen kan gøre en stor forskel for indeklimaet i en given bygning. Vi står derfor klar til at rådgive dig om, hvilken solfilm, der passer bedst til dine vinduer, og sammen finder vi den bedste løsning. Herudover står vi også for at montere filmen på dine vinduer hurtigt og præcist.

FÅ ET TILBUD eller 42 55 69 71

Solfilm på bygninger

Solfilm på biler

Solfilm til biler og andre køretøjer

Hos KH Solfilm tilbyder vi også solfilm til biler og andre køretøjer. Rudebetoning kan nemlig være ligeså nødvendigt som at skærme sollyset og varmen fra vinduer i bygninger og huse.

Når du skal på lange køreture, skal du helst ikke føle, at du sidder i en ovn. Solfilmen til din bil holder 80% af varmen ude. De tonede ruder søger således for, at det er til at holde ud at sidde i din bil. Herudover blokerer solfilmen for 99% af UV-stråler fra solen, så du eller dine passagerer ikke bliver eksponeret for solens hårde stråler, som kan være yderst skadelige.

KH Solfilm står klar til at rådgive dig om vores solfilm, og vi sørger også for en hurtig og flot montering af disse. Sammen vil vi finde en passende rudetoning til dig, så du får lige det sollys og varme ind, du ønsker.

FÅ ET TILBUD eller 42 55 69 71

Vil du have et uforpligtende tilbud? Eller blot stille et spørgsmål?

Vælg

KH Solfilm

Her bor vi
Vi befinder os på Tjelevej 40 i Herning

Men vi leverer også til Holstebro, uden du skal betale ekstra