Montering af Solfilm i Silkeborg på både biler og bygninger

Mange får monteret solfilm for at holde varme og sollys ude i mere eller mindre grad. Valget står på solfilm, da dette er en super hurtig og funktionel løsning. Hos KH Solfilm monterer vi med glæde solfilm på dine vinduer i Silkeborg. Hos os har du både mulighed for at få solfilm til vinduer i dit hus samt til vinduerne i din bil.

Sammen finder vi den rigtige solfilm til dig.

  • 4,6 ud af 5 ★★★★★
  • Solfilm monteret på over 100 bygninger/huse
  • Solfilm monteret på over 1000 biler
  • Vi laver én fast pris – der holder!

Få et uforpligtende tilbud

Vælg

Derfor skal du have solfilm

Ud fra dit behov, vurderer vi sammen hvilken film, der skal monteres, så du kan få det lige, som du ønsker. Vi har nemlig både solfilm, som lukker størstedelen af varmen og sollyset ude, og vi har også solfilm, som udelukker knap så meget varme og sollys, hvis dette måtte være et ønske. Vi vil med glæde imødekomme dine behov, og vi garanterer én fast pris, der holder!

Med KH Solfilm får du:

  • Op til 80% varmereduktion
  • Op til 80% reduktion af sollys
  • Solfilm der knap kan ses
  • En billig, hurtig og effektiv løsning
  • Op til 10 års garanti

Der findes rigtigt mange varianter af solfilm. Alle med hver deres egenskaber, fordele og ulemper. Ofte er det en balancegang mellem at mindske varmen, uden at blokere for for meget sollys.

Sammen finder vi den rigtige løsning til dig:

FÅ ET TILBUD eller 42 55 69 71

Kevin Hansen
Indehaver af KH Solfilm

Skærm for sollys og varme i bygninger

Når det kommer til montering af solfilm, har vi hos KH Solfilm erfaring med flere forskellige typer af bygninger.

Dit behov kan være anderledes i forhold til andres, og dette vil naturligvis også variere alt efter, hvilken type bygningsvindue filmen skal monteres på. Der er selvsagt forskel på, hvor meget sollys og varme, der ønskes at være i en kontorbygning sammenlignet med en privat bolig. På kontorer og i erhvervsejendomme ønsker vores kunder ofte en lavere solbelysning og knap så meget varme, da medarbejdere skal kunne holde til at sidde og arbejde i rummene i flere timer om dagen. Her er et godt indeklima essentielt. Sammenligner vi dette med private hjem, så oplever vi som regel, at der her godt må være lidt mere varme fra sollyset.
bolig. På kontorer og i erhvervsejendomme ønsker vores kunder ofte en lavere solbelysning og knap så meget varme, da medarbejdere skal kunne holde til at sidde og arbejde i rummene i flere timer om dagen. Her er et godt indeklima essentielt. Sammenligner vi dette med private hjem, så oplever vi som regel, at der her godt må være lidt mere varme fra sollyset.

FÅ ET TILBUD eller 42 55 69 71

Solfilm på bygninger

Solfilm på biler

Montering af solfilm på køretøjer

Udover at montere solfilm på bygninger, tilbyder KH Solfilm også solfilm til biler og andre køretøjer. D er er mange gode grunde til at få tonet din bils ruder. Først og fremmest kan dette ligeledes hjælpe med at holde varmen ude, hvilket er rart på de lange køreture. Herudover giver toningen af din bils ruder et eksklusivt look samt det fungerer som en UV-beskyttelse på dine ruder.

Der findes mange forskellige løsninger inden for rudetoning af biler og andre køretøjer, så du kan få netop den temperatur samt lysgennemgang, du ønsker. KH Solfilm står til fuld rådighed, når det kommer til vejledning og hurtig montering af solfilm på dine ruder.

FÅ ET TILBUD eller 42 55 69 71

Vil du have et uforpligtende tilbud? Eller blot stille et spørgsmål?

Vælg

KH Solfilm

Her bor vi
Vi befinder os på Tjelevej 40 i Herning

Men vi leverer også til Silkeborg, uden du skal betale ekstra