KH Solfilm er din lokale montør af solfilm i Vejle og omegn.

KH Solfilm monterer solfilm på bygninger og køretøjer i vejle og omegn. Solfilm giver en øjeblikkelig forbedring af indeklimaet, og du oplever med det samme en mærkbar forbedring. Der findes rigtig mange forskellige typer af solfilm. KH Solfilm hjælper dig med at finde den helt rigtige til dig, og sørger herefter for montering af solfilmen – inkl. Garanti.

Ring og bestil montering af solfilm i dag.

  • 4,6 ud af 5 ★★★★★
  • Solfilm monteret på over 100 bygninger/huse
  • Solfilm monteret på over 1000 biler
  • Vi laver én fast pris – der holder!

Få et uforpligtende tilbud

Vælg

Derfor skal du vælge solfilm

Både i hjem, virksomheder, køretøjer og lignende er det vigtigt at skabe det bedst mulige indeklima. Det kan du få ved hjælp af solfilm. KH Solfilm monterer solfilm i Vejle og du kan få udelukket op mod 80 % af solens varmestråler. Det betyder altså, at varmen holdes ude af filmen, og du får et bedre indeklima. Vi har monteret solfilm på mange forskellige bygninger og køretøjer – vi kan også montere solfilm for dig.

Med KH Solfilm får du:

  • Op til 65% varmereduktion
  • Op til 60% reduktion af sollys
  • Solfilm der knap kan ses
  • En billig, hurtig og effektiv løsning
  • Op til 10 års garanti

Hvor meget varme og sollys filmen holder ude, afgøres af hvilken type af film, I vælger at få monteret. KH Solfilm hjælper jer med, at vælge den helt rigtige solfilm. Og det er til én fast pris, der holder!

Ring og få et bedre indeklima:

FÅ ET TILBUD eller 42 55 69 71

Kevin Hansen
Indehaver af KH Solfilm

Solfilm til privat- og erhvervsbygninger i Vejle og omegn

Det er ikke kun på køretøjer, vi monterer solfilm. Vi vil nemlig også gerne hjælpe dig til, at du kan få et bedre indeklima på kontoret, i boligen eller lignende. Solen er rigtig god til at varme et rum op. Det kan give et meget tungt og varmt indeklima. Det ses ofte i nybyggerier, hvor der er store vinduespartier. Det ser godt ud, men det kan virkelig skrue temperaturen op.

Det er ikke kun hos private hjem, at solfilm er en god idé. Ved at montere solfilm på kontoret eller arbejdspladsen, kan solens indtrængen reduceres med de 80 %. Det vil lede til en kraftig forbedring af indeklimaet, hvilket giver en langt bedre arbejdsdag.
Vi har et væld af forskellige typer af film, vi kan betrække dine vinduer med, så solens varme lukkes ude. Det kan dog være udfordrende for dig at vælge den rette type af film, uanset om det er til bygninger, køretøjer, privat eller erhverv. Derfor vil vi med glæde benytte vores erfaring og viden til at rådgive jer på rette vej, så I får det bedst mulige resultat – og det bedste indeklima.

FÅ ET TILBUD eller 42 55 69 71

Solfilm på bygninger

Solfilm på biler

Solfilm til Vejles køretøjer

Ved at tone ruderne på dit køretøj, får du flere forskellige fordele. Først og fremmest er der den æstetiske fordel i, at det giver et mere eksklusivt look på dit køretøj. Derudover er der også praktiske fordele i, at størstedelen af varmen fra solen bliver holdt ude. Og enhver må vide, at det kan blive meget varmt i bilen, når solen bager. Det bliver reduceret til et minimum, hvis du lader os tone dine ruder.
Derudover kan du ved at få tonet dine ruder også beskytte huden. Op mod 99 % af UV-strålingen bliver afvist, når ruderne i bilen er tonet. Med en toning fra os sørger du for bedre indeklima i bilen og beskyttelse for solen.

FÅ ET TILBUD eller 42 55 69 71

Vil du have et uforpligtende tilbud? Eller blot stille et spørgsmål?

Vælg

KH Solfilm

Her bor vi
Vi befinder os på Tjelevej 40 i Herning

Men vi leverer også til Silkeborg, uden du skal betale ekstra